Pagina's

zaterdag 27 september 2014

Pippin, Spirit Day + Footballgame & Musical Theatre

Hee lieve vriendjes, vriendinnetjes en familieleden in Nederland (en Zwitserland ;) ),

Hoe is het?
Met mij gaat het goed!
Ik ben inmiddels al zo'n anderhalve maand in Amerika en heb nog steeds geen heimwee (hoewel ik jullie wel mis hoor!)

Twee weken geleden alweer (time flieeeees!) ben ik met Erica naar de musical Pippin geweest.
All the way from Broadway to Denver :D
Het was GE-WEL-DIG!!
Zeker de beste show die ik gezien heb sinds ik hier ben (en na Soldaat van Oranje ook een van mijn favoriete shows tot nu toe).
Pippin gaat over een prins, Pippin die niet goed weet wat hij wil met zijn leven. Hij is opzoek naar 'something completely fulfilling' Maar dat is niet zo makkelijk te vinden. Hij doet allerlei crazy things, maar vind het uiteindelijk bij een doodgewone vrouw, Catherine en haar zoontje.
De hele musical was opgebouwd als een soort circusshow. De muziek was geweldig en de cast 'outstanding'! :D
Het was echt een super gave ervaring.
Later kwamen we erachter dat we heel veel geluk hadden, want eigenlijk per ongeluk hadden we de Pippin die de rol op Broadway speelde, omdat de acteur die de road trip deed het niet kon doen voor een of andere reden.
We waren net op tijd! Een seconde na deze foto ging het licht uit ;)
Yep, ik voelde me helemaal thuis op de rode loper in het theater <3
De volgende week op school was homecoming week.
Elke dag was er een soort dresscode. Grappig dat echt veel mensen daaraan mee doen! Ik denk dat als je dat in Nederland zou doen er een enkeling verkleed zou zijn, maar de meesten niet...
De laatste dag, vrijdag, was het spirit day. Dus iedereen moest de kleuren van de school dragen (oranje en zwart) en aangezien ik niks oranjes heb (ja, ik weet het... Nederlands meisje...) was ik dus helemaal in zwart. En ik had een oranje sjaal van Erica gekregen, maar het was die dag bloedheet haha.
De lessen duurden maar 40 minuten (ipv. 120), dus het was een heel kort dagje. Tijdens mijn laatste class heeft Shelby van die zwarte strepen die footballplayers altijd hebben op mijn wangen geschilderd, dus ja, we hadden een hoop lol :)
Ivette, Shelby en ik :)
Having fun :)
 Na school was er een picknick, parade en een footballgame.
Ik ben niet bij de parade geweest, omdat dat volgens iedereen heel erg saai was. Dus gingen we naar iemands huis en later naar de mall tot dat de footballgame begon.
De footballgame vond ik eigenlijk best wel saai... Het duurt super lang, en het grootste deel van de tijd staan ze stil. Ons voetbal is veel spannender!
Dat is dus hoe het eruit ziet.
Helaas hadden onze Lakewood Tigers verloren met 7 punten ofzo...

Zaterdag was de homecoming dance, maar daar ben ik niet heen geweest omdat er van alles mis liep en toen had ik er uiteindelijk gewoon helemaal geen zin meer in.
Achteraf heb ik er geen spijt van. Ik had die dag gewoon een rare dag, maar uiteindelijk wel leuk. En ik geef toch niet veel om schoolfeesten en de kans om naar een Amerikaanse schooldance te gaan krijg ik nog wel een keer dit jaar.
Dus overdag ben ik een 'bikeride' gaan maken met Paul. We hebben zijn lievelingsboom bezocht.
Die was echt enorm! Behoorlijk indrukwekkend!
Bijna net zo breed als die pickup truck!
's Avonds zijn we naar de bioscoop geweest. Naar de film: The Identical.
Ik vond het wel een leuke film! En het was sowieso een ervaring om naar een Amerikaans movie theatre te gaan! We kregen enorme vazen met drinken en dan heb je nog gratis refills ook. En er is geen pauze tijdens de film, wat niet zo handig is als je naar de wc moet haha

Zondag heb ik geskyped met papa, mama, opa, oma en Max en later met Angela, Marit, Marije en Iris <3 Was heel erg leuk!!
<3<3<3
En maandagavond had ik weer musical theatre class! :D
Het is zo geweldig! Ik heb nu drie classes gehad en ik kijk er de hele week naar uit.
We doen allemaal een eigen liedje en een paar groepsnummers ("Omigod You Guys" van Legally Blonde (niet helemaal mijn soort nummer, maar wel grappig) en "Seasons of Love" van Rent) die we aan het einde gaan opvoeren voor ouders ed.
En voor mijn eigen nummer doe ik "Defying Gravity" van Wicked (!!!!) :D
Ik vraag met alleen wel af hoe we dat gaan doen met de opvoering. Omigod is een super girly liedje, en dan sta ik daar als de groene heks uit Wicked hahaha
Tijdens onze class zitten we allemaal in een soort halve cirkel en dan zingt een persoon zijn/haar liedje (we hebben maar liefst 1 jongen ;) ) en dan mag de rest commentaar geven. Wat was goed, wat kan beter? En dan gaan we het liedje 'stagen' met onze leraar (dat betekent dus hoe je het zingt, wat je wanneer doet en hoeveel stappen je naar voren zet op welk moment) Het is zo leuk! Met Defying Gravity gaat het heel goed :) Ik kreeg heel veel positief commentaar van iedereen :)

Op school hebben we maskers gemaakt tijdens IB Theatre. Dat was een beetje saai, om eerlijk te zijn, maar mijn masker is wel mooi geworden :)
Nu zitten er nog glitters boven de ogen :)
Dinsdag avond zijn we sushi gaan eten :)
Was heel lekker, maar ik vind ons sushi restaurant in Hoorn leuker. Hier bestel je namelijk alles in een keer...
I love sushi <3 (ja, bijna alles was al op hier :') )
Woensdag avond zijn Erica en ik spontaan naar een toneelstuk geweest. Het was een show door één persoon over een vrouw die een F16 piloot is, maar dan drones gaat besturen. Ik vind drones echt een vreselijk iets. Het is gewoon niet eerlijk. En ik vind het belachelijk dat iemand overdag mensen vermoord en dan 's avonds gewoon weer thuis is en haar/zijn kind in bed legt...

Donderdag avond hebben we ijs gehaald als toetje en hebben we een film gekeken (hele goeie film, wel oud, maar dat maakt niks uit!). Toen de film was afgelopen hoorden we ineens een knal in de dining room. Toen we gingen kijken zagen we dat er een stoel was omgevallen... Scaryyyy... Maar waarschijnlijk was het gewoon een van de katten.

Donderdag op school hadden we een brandoefening. En geloof me, Lakewood heeft het verschrikkelijkste brandalarm dat je je kan voorstellen! Maar however, het was wel kind of funny :p (we schrokken ons dood!!)

Vrijdag middag kwam Paul me van school halen en ik besefte me eerst helemaal niet dat hij het was haha. Hij was de hele week weg, dus ik wachtte op Erica's auto :p Wel leuk dat hij weer thuis is hoor! :)

Nu is het zaterdag en ik ben net wakker :) (nog maar twee dagen en dan is het maandaaaaag (musical theatre) <3)
Duuuuus, goodnight everyone, ik ga lekker van mijn weekend genieten (:

Lots of loveee!!
Anne :)

PS: Marit en Marije, heel erg bedankt voor jullie brieven!! Super leuk <3

PPS: Tijdens Spring Break (lente dus) ga ik naar NEW YORK!!!!! :D

1 opmerking:

  1. Hahahahah lol ik met mn borstplaat :P

    En graag gedaan hoor :) (Marije was eigenlijk gewoon een week te laat xd)
    MAG IK MEE IN JE KOFFER??

    BeantwoordenVerwijderen