Pagina's

woensdag 17 december 2014

Living Statue, Musical Theatre Playoffs, More Theatre, Snow & Holidays

Heeeey allemaal!!
Het is alweer een maand geleden dat ik voor het laatst geblogd heb! :o Time flies!
Dus dit is mijn november blog :) En geloof me, hij gaat lang worden want ik heb super veel gedaan!

In mijn laatste blog schreef ik al een beetje over Halloween. Dat was zoooo leuk!
Na school haalde Paul me op en gingen we naar de gig. Het was een stuk rustiger dan de vorige keer, maar wel weer hartstikke leuk. De kinderen vonden het geweldig! (en sommigen waren bang, maarja daar is het halloween voor he ;) )
Hotel Transylvania, The Cast!
Daarna heb ik razend snel de make up van mijn gezicht gehaald en me weer omgekleed in mijn Sally kostuum, dat ik op school aan had.
Toen reden we snel naar Golden, waar ik met Bruna had afgesproken om haar daar te vinden, zodat ik ook mee kon met trick or treaten. Dat was zo leuk!!
Het duurde even voor we ze gevonden hadden, maar toen ik er was was het super leuk. We hebben super veel snoep opgehaald! :) Het deed me denken aan Sint Maarten, maar het is toch ook best wel anders. Sint Maarten is echt voor kleine kinderen, maar met Halloween gaan ook tieners gewoon nog lopen. Bruna en ik hadden het nog nooit eerder gedaan en vonden het helemaal geweldig!
Toen we geen zin meer hadden in trick or treaten en het koud begonnen te krijgen gingen we naar het huis waar Bruna eerst woonde. Daar keken we een horrorfilm (of nouja, die hadden we aanstaan) en toen later kwam Paul Bruna en mij ophalen. We hebben Bruna naar huis gebracht (en wat een enorm huis zij heeft zeg!! :o) en daarna gingen wij ook naar huis, waar we alwast aan mijn candy begonnen (Nee mama, ik ben niet zo heel ongezond bezig hoor. Ik heb nog steeds een hele boel over) ;)

Die zaterdag daarna gingen Erica en ik naar Boulder om een toneelstuk te zien. Boulder is heel leuk :) Omdat we vroeg waren hebben we eerst nog even gewinkeld. Ik heb een muts en een Colorado T-shirt gekocht (als echte Amerikaan heb je die nodig!)
Nee, papa, dat is geen foto van mijn borsten!
Daarna hebben we lekker gegeten bij een restaurant waar ze allerlei kleine lekkere hapjes hebben (vooral de pizza was erg lekker!)
Toen was het tijd om naar het toneelstuk te gaan. En dat was goed zeg! Een van de beste toneelstukken die ik hier gezien heb! De titel was "Ambition Facing West" en het ging over 3 generaties en hoe zij allemaal hun eigen plaats probeerden te vinden en een goed leven op te bouwen. Het was echt heel mooi! <3

De dag daarna zagen we nog een andere show. "Burried Child". Dat ging over de utimate disfunctional family. Oh my goodness wat een show! Het was heel "dark". In het begin vond ik het vreselijk, maar later was het ook wel indrukwekkend. Toch, pfoee wat een show... Dit vergeet ik nooit meer, maar ik ben er niet zo zeker van of ik het leuk vond! ;)

Woensdag de 5e had ik een gig als levend standbeeld bij een soort wedding fair, waar aankomende bruiden en bruidegommen konden rondlopen en zien wie ze wilden inhuren als cateraar, fotograaf of entertainer ;)
Het is best lastig om zo lang stil te staan! Maar het was ook heel leuk. En na afloop mocht ik alle lekkere hapjes van de cateraars proberen :D
Aaand I got a professional picture! ;)
Toen ik weer omgekleed was en de schmink een beetje van mijn gezicht en lichaam af gewassen had herkenden mensen me eerst niet, totdat ze, na een tijdje staren, opeens uitriepen "Oooooooh, you were the angel! You were so good! That was great!" Hahaha zeker leuk om te horen!

Die vrijdag gingen we naar het toneelstuk "Harold and Maude", waar een van Erica's beste vriendinnen (die ik ook ken), Debb in speelde. Debb is so sweet! Ze had zelfs een cadeau voor me gemaakt toen ik hier voor het eerst kwam!
Harold and Maude is best een raar verhaal... Het gaat over een jongen die voortdurend grappen uithaalt waarin hij zogenaamd zelfmoord pleegt en hij gaat ook altijd naar begrafenissen. Daar ontmoet hij een oude vrouw, van bijna 80, die ontzettend vrij is en altijd doet waar ze zelf zin in heeft, ook al geeft het soms problemen. Ze ziet altijd het positieve in alles. Ze worden vrienden en later lovers. En dan is het Maude's 80ste verjaardag en neemt ze een hele dosis pillen (want ze vond 80 de beste leeftijd om te sterven) en dan is hij verdrietig.
Best raar dus, maar ik vond het wel leuk.

Zaterdag moest ik oppassen op Sawyer en heb ik hem meegenomen naar ons huis om de katten en Kamali te zien. Hij vond het ge-wel-dig! Hij had mijn halloween dress aangetrokken met alle kettingen die ik heb en vond het heel leuk om met de kattenspeeltjes te spelen! Tuliki en Kamali vonden Sawyer ook helemaal geweldig.


Hij had trouwens ook hele leuke namen voor Mika en Tuliki. Mika was "The Fat Cat" en Tuliki "The Green-Eyed-Cat-That-Winked-At-Me" (ik hoorde hem ineens roepen; "Anna, Anna! That green eyed cat just winked at me!" en daarna werd dat haar naam) :')

Die avond ging ik met Erica naar mijn schools fall play. Ze deden Lost in Jonkers. Ik vond het echt leuk om te zien (ook omdat ik de halve cast kende) :) Ze waren ook heel goed!

Zondag kwam Hadley, mijn vriendin van musical theater, en hebben we samen lekker veel gezongen :) We hebben geoefend voor onze Musical Theater performance die maandag, maar ook heel veel andere liedjes, gewoon voor de lol :) Het was heel erg gezellig!

En toen, dadadadaaaam... Maandag 10 november hadden we de playoffs van Musical Theater! Daarvoor hadden we allemaal een eigen liedje en twee groepsnummers die we voor onze ouders, en nog wat mensen opvoerden. Het was echt geweldig! Het ging super goed.
We begonnen met ons eerste groepsnummer (waar ik eerlijk gezegd echt een hekel aan had!), "Oh Mi God" van "Legally Blonde The Musical". Dat ging best aardig haha. Maar volgens mij vond eigenlijk bijna niemand het lied echt leuk :')
Ik was een van de laatsten om mijn solo song te zingen (voor als je het vergeten was, "Defying Gravity" uit "Wicked" :D). HET GING ZO GOED :D Ik kreeg een enorm hard applaus! (veel harder dan de rest :o :D) En na afloop zei Erica (en zij kan het weten, was ze niet naar Denver verhuisd had ze op Broadway gestaan) dat ze vond dat ik echt potentie had ^.^
Ons eindnummer was "Seasons of Love" van "Rent". Heel leuk!! :) En super toepasselijk ;)

Die week hadden we de eerste sneeuw van het jaar! Dat was echt leuk. Het sneeuwde voor een aantal dagen en er viel hartstikke veel (wat ze hier dus heel weinig vinden :p).
Ik hou van sneeuw. Het maakt alles zo mooi <3
Onze tuin!
Ganzen in de sneeuw <3
De mountains helemaal besneeuwd terwijl "plat" Colorado nog niet zo wit was ;)
Ik had precies op tijd mijn jas en muts gekocht!
Die week kwamen ook Wayne en Jane logeren. Dat zijn twee vrienden van Erica uit New York. Ze kwamen voor de book launge party, die Erica die maandag had.
Wayne is een oude man van 80 zoveel jaar, maar nog hartstikke "jong van geest". Echt waar! Ik vergat voortdurend dat hij al zo oud is. Hij heeft ook behoorlijk geweldige dingen gedaan in zijn leven. Als ik het goed heb heeft hij geregisseerd (produced?) voor Broadway!
Jane was ook echt heel aardig! Ik vond het echt leuk dat ze er waren (en meestal vind ik het niet zo prettig als mensen bij mij in huis slapen, want ik haat alles en iedereen als ik 's ochtends wakker word hahaha)

Zaterdag 15 november had ik het Jeffco Theatre Festival. Dat was echt super leuk!
Het was in the Denver Center (het theater complex van Denver). Leerlingen van alle scholen in Jefferson County konden zich inschrijven en komen.
We konden allemaal drie verschillende workshops kiezen. Ik had eerst Character Building en twee andere waarvan ik de naam niet meer weet.
Het was in ieder geval allemaal super leuk. Ik vond de tweede workshop (waarvan ik dus de naam vergeten ben :/) het leukste van allemaal, maar de rest was ook top!

Zondag gingen Erica, Paul, Wayne en ik uit eten in Boulder. Jane ging naar Molly en Rain, twee meisjes uit New York waar ze voor gezorgd heeft als kinderen en die nu naar College gaan in Boulder.
Van het restaurant hadden we hoge verwachtingen, maar dat viel behoorlijk tegen.
Toen we binnen kwamen was er een of andere groep, die een enorme herrie maakten. We konden elkaar niet eens verstaan! En het eten was ook niet zo heel geweldig...
Maar het was wel een heel gezellige avond. Na afloop gingen we naar Dairy Queen (een fastfood keten waar ze ijs hebben waar Wayne helemaal gek van is hahaha).

Die maandag was Erica's book launge party.
Heb ik dat al verteld? Ze heeft een boek geschreven! Het is een soort spiritual poetry. Het is heel mooi! Haar boek heet: "The House of Gathering"
Shanghai likes it! <3
Dus maandag had ze haar book launge party. Er waren "readings" uit het boek en je kon het boek kopen natuurlijk. De rest van de tijd was het gewoon een feestje. En er was super lekker eten! ;)
Erica heeft heel veel boeken verkocht!! :D
Om een uur of 9 gingen Shane, Wayne en ik terug naar huis (via Dairy Queen :p). Ik moest de volgende ochtend weer om 6 uur op.... (maar toen heb ik tot half 12 met Wayne zitten kletsen... ;) )

Die week gingen Jane, en daarna Wayne weer naar huis. Dat vond ik echt jammer! Maar als we naar New York gaan gaan we bij Wayne logeren, dus die zie ik gelukkig nog een keer!

Vrijdag had ik improv na school. Dat was echt leuk! We deden allerlei improvisatie spelletjes. Zulke dingen zijn altijd leuk! En het is leuk om met mensen te zijn die hetzelfde leuk vinden als ik (honestly, dramapeople are the best ;) )

En toen had ik vakantieeeeeeee :D

Zaterdag gingen Erica en ik weer naar Cherry Creek om te shoppen :)
En ik ben weer goed geslaad! (:
Dit keer kreeg ik geen baan aangeboden, maar het was wel super gezellig!

Zondag moest ik oppassen op Ilias. Een klein jongetje van 1,5. Hij is echt lief!
Ik ben met hem naar de speeltuin in het park geweest.
Het is echt grappig om met een baby in een kinderwagen over straat te lopen. Je ziet de mensen denken dat hij mijn baby is hahahaha. Sommige mensen zijn zo klein denkend! :p
Lijkt hij niet sprekend op mij? hahahaha
De volgende dag ging ik schaatsen met Bruna
De "schaatsbaan" is hier eigenlijk gewoon een ijshockeyveld, waar ze op dat moment geen wedstrijd op spelen :p Het ijs is ook veel slechter dan bij ons op de Westfries ;)
Maar het was wel heel gezellig!

Toen we bij mij thuis kwamen gingen we met Kamali naar Starbucks wandelen (want van al dat geschaats hadden we daar ineens heel veel zin in gekregen :p). Kamali vond dat een fantastisch idee en had de tijd van haar leven en wij vonden het ook heel lekker ;)

's Avonds kwam Marsha (Bruna's hostmom) ons ophalen, want we zouden bij Bruna slapen.
Eerst gingen we naar een of ander dinner van de church, voor vluchtelingen die nu in Amerika wonen. Marsha is daar een vrijwilliger en helpt ze met allerlei dingen! Super lief! Het was echt leuk om al die kinderen zo vrolijk te zien spelen! Amerikanen en buitenlanders, alles lekker door elkaar :) (Bruna en ik waren daar als echte foreigners ook wel op onze plaats hahaha. Ik gebruik het feit dat ik buitenlands ben trouwens voortdurend tegen iedereen (vooral mijn leraren): "That's racist, I'm a foreigner". Veel te leuk om niet te doen haha)

Na een tijdje daar te zijn bracht Marsha's zoon (die al 34 ofzo is) ons naar haar huis. Marsha bleef nog wat langer.
Bruna en ik trokken lekker onze pyjama's aan en begonnen onze Hunger Games-marathon, want de volgende dag zouden we naar Mockingjay Part 1 (deel 3 van The Hunger Games) gaan.
Halverwege onze eerste film kregen we een sms van Marsha dat we een muts gewonnen hadden bij de loterij in de church :') We wisten niet meer wiens lootje het was, dus vond ik dat Bruna hem mocht hebben, want zij had nog geen muts ;)

De volgende morgen deden we lekker rustig aan, want we waren nou niet bepaald vroeg gaan slapen ;)
Toen liet Bruna me het huis zien. En dat is enorm, joh! Echt super groot! Ze hebben alles: paarden, een privé-fitness, een ENORME "craftsroom" voor Marsha, een piano, een kamer vol met boeken, een soort tweede huisje in de kelder (compleet met keuken en woonkamer), een hele hoop slaapkamers (die allemaal groot zijn) en drie (of was het vier...?) badkamers!

Maar die dag kreeg ik ook minder leuk nieuws.... (zeg maar gerust afschuwelijk...) Shanghai, mijn lievelingskat, was heel erg ziek en moest ingeslapen laten worden :'( De volgende dag zou het al gebeuren. Het kwam zo plotseling...
Dus toen we bij mij thuis kwamen (we zouden in Arvada naar de bioscoop gaan) ging ik bij Shanghai op de grond zitten en heb ik hem geaaid... Maar hij had behoorlijk sterke verdovingsmedicijnen gehad, dus hij was niet zo erg present. Net alsof hij in een andere wereld was...

Gelukkig had ik die avond afleiding, want ik zou de hele avond gehuild hebben. Bardia en Toni kwamen ook, en na het eten (pizza <3) bracht Paul ons naar de bioscoop en gingen we naar Mockingjay! :D
Bruna en ik gingen popcorn halen, maar er was een enorme lijn, dus misten we het begin van de film! :O (dus gaan we nog een keer gehehe).
Ondanks het missen van de eerste 5 minuten was de film ge-wel-dig! I love it! En oh, wat jammer dat ik nu nog een keer moet :p
Het was ook heel erg gezellig met z'n vieren! We zijn na de film naar huis gelopen, omdat we geen zin hadden om te wachten en het is heel dichtbij.

Na dat iedereen was opgehaald en Paul, Erica en ik alleen waren hebben we met z'n allen Shanghai geaaid en over hem gepraat. Ik heb super veel gehuild... Ik had nooit gedacht dat ik zo aan een kat gehecht kon raken, maar Shanghai was echt mijn maatje. I love him! <3

De volgende morgen was het dan echt zover. Shanghai werd ingeslapen. Ik wilde daar liever niet bij zijn, en dat hoefde ook niet, dus ik heb thuis afscheid genomen. Erica, Paul en Shane gingen wel. Zij wilden er graag bij zijn, maar ik vind dat veel te moeilijk. Dus dit was beter voor mij.

Dear Shanghai, I love you so much, and miss you a lot! I will never forget you. You were one of the first pets I ever had and we became friends, something I never even thought was possible with a cat! You'll have a special place in my heart for forever. Rest in peace. I love you! <3


Die middag had ik weer afleiding (gelukkig!)
Ik ging met Sharon (mijn local coordinator), Chloe (haar dochter) en Yourim (exchange student uit Zuid-Korea) naar Dubbeldutch (de Nederlandse winkel) :D
Daar hebben we allerlei lekkere dingen gekocht en een sandwich gegeten. Het was echt lekker! Ik had er eentje met zalm :d
In de auto terug naar huis kreeg ik mijn maandelijkse ondervraging (3 vragen over hoe het met me gaat) en omdat alles goed gaat waren we daar snel mee klaar :p

De volgende dag, donderdag de 27ste, was Thanksgiving! I finally got to celebrate :D
Het is eigenlijk niet veel meer dan een groot dinner met veel te veel, lekker, traditioneel eten en familie en/of vrienden.
Duuuuus we hadden turkey, mashed potatoes, groenten uit de oven, zoete aardappel met marshmallows (klinkt vies, maar is suuuuuper lekker!!), pumpkin pie (dat vond ik echt vies) en nog meer dingen, waar ik nu even niet op kan komen. Maar in ieder geval, het was super lekker en we hebben er nog dagen van gegeten :p
Shane en Pauls family waren er. Leuk om ze te ontmoeten! Vooral Pauls neef (zijn zus woont in Amsterdam!) vond ik aardig.

--Sorry, ik heb geen foto's van ons eten genomen :#--

Vrijdag had ik zangles! Erica had dat voor mij geregeld. Het was heel leuk en helpvol (is dat een woord in het Nederlands? :#) Ze heeft me geholpen met mijn choir auditie muziek en we hebben samen een liedje uitgezocht voor mijn musical auditie. :)

Toen Erica en ik in de auto zaten besloten we dat we die avond naar een musical in the Arvada Center (waar ik musical theatre had) gingen: She Loves Me. Gavin, mijn musical theater leraar, had die show geregisseerd en natuurlijk kende Erica wat mensen in de show ;p
Het was echt suuuuuuper leuk!! Echt geweldig. Eerlijk gezegd veel beter dan ik verwachtte ;) Na afloop heb ik nog een tijdje met Gavin gepraat en hebben we nog gewacht op een vriend/kennis van Erica in de cast die niet wist dat we er waren en al weg was gegaan :p

Zaterdag ochtend werd ik super vroeg wakker, dus besloot ik om 5 uur om in de boom te klimmen en de zon te zien opkomen ^.^
Hoewel ik me super warm had aangekleed, was het nog steeds een beetje koud, maar it was worth it. :) Het was super mooi!!
So that's me.... (Eskimo-monkey of zoiets)
En mijn uitzicht <3
Zondag was mama jarig! Dus hebben we natuurlijk even geskyped :)
Ik voelde me die dag trouwens niet zo heel geweldig, beetje last van heimwee, dus Paul en Erica dwongen me zo'n beetje om mee te gaan naar een toneelstuk :p
Maar ik had gelijk hahaha. Waren we maar niet gegaan zeg :p Het was echt verschrikkelijk saai en super lang. Geen van ons kon een goed punt opnoemen :')
Daarna hebben we wel lekker pizza gegeten, dus dat was leuk :)

Die maandag moest ik weer naar school. Hoewel ik natuurlijk liever vrij heb was dat ook wel weer leuk ;)

Dinsdag had ik dance workshop voor de musical.
Bij je auditie moet je een monoloog doen, een lied zingen en dansen. Die dans kregen we tijdens de workshop aangeleerd. Hij is moeilijk joh! En hartstikke snel...
Na de workshop, toen ik door de gang liep (rende :#) ging ik door mijn enkel. Iedereen die ik daar op school over vertelde begon te lachen! Het is ook echt weer heel erg een Anne Peters ding om haar enkel te verzwikken ná een dans workshop... :p Gelukkig had ik er maar een paar dagen last van, en kon ik na een week eindelijk de dans oefenen!
Na de dance workshop hebben we een kerstboom uitgezocht. We hebben een hele mooie :D
In de loop van de week kreeg hij langzamerhand lichtjes en in het weekend heb ik hem versierd :D

Donderdag ging ik met vrienden van Paul (Gary en Debby) mee naar een comedyshow at the Denver Center. Het was een één mans show over een man die als elf (hulpje van de kerstman) werkte bij Macy's (een groot warenhuis) in New York. Het was heel grappig en ik weet nu een stuk meer over de kerstman hahaha. Voordat we naar binnen gingen konden we een elfhat ophalen in de wc en kregen we een elvennaam. Mijn naam was: "Angel Earmuffs" :')

 Vrijdag was het 5 december, en dus sinterklaasavond in Nederland. Ik voelde me behoorlijk klote (sorry voor mijn taalgebruik... :/) Ik had hartstikke veel last van heimwee en kon de hele ochtend zo in tranen uitbarsten. Dus tijdens mijn tussenuur heb ik aan mijn choir teacher gevraagd of ik een oefenruimte mocht gebruiken om te skypen en dat mocht, dus kon ik er toch een beetje bij zijn toen papa, mama en Max sinterklaas vierden. Dat vond ik heel fijn! Nu hoefde ik het tenminste niet helemaal te missen! Na het skypen voelde ik me veel beter en was mijn heimwee een stuk minder.

's Middags kwam Erica ineens aanzetten met een cadeautje en de boodschap dat Sinterkaas (dat klinkt trouwens super grappig als Amerikanen dat zeggen :p) me een cadeautje had gebracht. Het waren super grappige kerstsokken. Echt lief! <3
My host parents are the best!
's Avonds ging ik met Paul naar de Parade of Lights in Denver. Dat was super leuk! We gingen er met de trein heen (die overigens veel ingewikkelder is dan in Nederland), maar het was toch wel erg leuk om weer eens in een trein te zitten (ik mis mijn wekelijkse tripje naar Amsterdam!). De Parade of Lights is een optocht met allerlei verlichte dingen. Dus zoals in alle Amerikaanse parades was er een marching band (meerdere) alleen nu waren ze verlicht. En enorme ballonnen en een soort carnavals wagens gemaakt van lichtjes. En helemaal als laatste kwam de Kerstman! Dit was trouwens wel een hele jonge Santa :p
Gingerbread house
Piratenschip!
Tijgerballon
En daar is mini-Santa!
Zaterdag ochtend werd mijn sinterklaas in Amerika het helemaal goed. Ik zat in mijn kamer, toen Erica me ineens riep. Ze zei dat ik echt even naar beneden moest komen. Wat bleek nou? Er was een enorm pakket bezorgd voor pakjesavond! Sinterklaas is me hier niet vergeten! :D Heeeeeeel erg bedankt!!! Ik vond het super leuk!

Zaterdag hebben we het pakket nog niet open gemaakt, want Paul en Erica moesten werken en ook ik had plannen ;)
Het was Marit's verjaardag en zijn vierde dat die avond (ochtend voor mij) ook voor vriendinnen. En ook ik was uitgenodigd #YEAH. Ik had een paar dagen eerder via de post mijn vliegticket van SkypeAirlines gekregen, dus via mijn laptop reisde ik naar Nederland, waar ik groot op Marits tv te zien was. Het was echt leuk! Super grappig om op deze manier op een feestje te zijn. Dat had ik nog nooit eerder gedaan hahaha
Gezelliiiig :D
Later in de middag had ik een holiday party van ETC. Dat was echt leuk (zoals gewoonlijk!) We hebben ornaments (dingen voor in de kerstboom) en gingerbreadmannetjes geverft (ik heb een ornament voor mezelf en Erica gemaakt en een gingerbreadmannetje voor Paul :) ), getafeltennist en vooral heel veel gekletst en gelachen. Ohja, en ik heb met Jessica en Fedi een spelletje Jenga gespeeld. Je weet wel, dat spel waarbij je van die blokjes uit een toren moet halen totdat ie omvalt. Dat duurde lang zeg! Hij had theoretisch echt al veel eerder moeten vallen xd
De hele ETC Denver groep en coordinators :)
Met Eunji en Bruna
Met Eunji en Toni

Mijn prachtige gingerbreadman met Nederlandse vlag :')
Zondag hebben Paul, Erica en ik het sinterklaaspakket open gemaakt. Het was super leuk! We hebben allemaal hele leuke dingen gekregen (en hartstikke veel ook :o) en een levenslange voorraad aan Nederlands eten haha! Het was echt leuk!

Maandag was ik ziek en bleef ik thuis, maar ik ging wel naar school om bij de tech rehearsal van choir te zijn. De volgende dag hadden we namelijk een concert en ik was bang dat ik daar niet bij kon zijn als ik niet bij de tech rehearsal was en dat ik dan mijn kans om in Encore (een van de betere koren) te komen verknald had. Later bleek dat dat helemaal niet zo was en dat mijn leraar het meer dan logisch had gevonden als ik thuis was gebleven :p

De dag erna (na 12 uur slapen) voelde ik me wel redelijk en ging ik naar school. Ik moest wel, want ik had mijn auditie en 's avonds het concert.
Tijdens choir class had ik dus mijn auditie voor Encore. Encore is een van de betere koren. Het koor waar ik nu bij zit is een beginners koor zonder audities, voor de andere koren moet je auditie doen. Eigenlijk doen ze nooit audities voor het tweede semester, maar ik kan natuurlijk niet volgend jaar bij een ander koor, dus had ik het aan mijn lerares gevraagd (een heel aantal keer haha). Dus waarschijnlijk hadden we dankzij mij audities :p
Voor de auditie moest je een stukje muziek van papier en een toonladder zingen.
Het ging super goed! Toen ik klaar was zei miss Wilmart tegen me: "Eigenlijk mag ik nog niks zeggen, maar jij hebt een callback (wat betekende dat ik door was naar de tweede en laatste ronde), want je bent de enige die alles perfect gezongen heeft!) Dus dat was super leuk! Ik was de enige die het al wist :D

Dinsdag avond hadden we het concert, wat erg leuk was en ook goed ging :)

Donderdag had ik de callbacks voor Encore. En ik heb het gehaald! Ik zit erbij!! :D Ik ben zo blij! :)

's Avonds hadden we nog een concert. De zelfde nummers, maar nu met het schoolorkest erbij, wat super gaaf was! :D

Vrijdag had ik monologue workshop voor de musical auditie. Dat was basically een aantal theare seniors die tips gaven voor je monoloog (die je voor hen performde). Dat was heel leuk. Ik kreeg super veel complimenten over mijn monoloog, ookal kende ik hem nog niet helemaal uit mijn hoofd ;)

Zaterdag moesten Paul en Erica weer werken dus had ik het huis lekker voor mezelf. Ik heb lekker in alle rust mijn musical auditie kunnen oefenen :). Papa en mama, ik zei op skype dat ze om 2 uur 's nachts thuis kwamen. Dat had ik dus verkeerd begrepen. Het was 2 uur 's middags! Ik vond het al zo laat hahahaha

Zaterdag avond ging ik met Bruna naar de bioscoop om Mockingjay nog een keer te zien (we hadden het begin gemist haha). We hebben eerst lekker Belgische frietjes gegeten bij een super leuk Belgische frieten restaurantje. Dus dat was lekker :D Daarna gingen we naar de buiscoop en waren we dit keer wel op tijd voor het begin xd Het was heel gezellig!!

Vandaag (dinsdag) had ik mijn musical auditie! Volgens mij ging het goed! (ookal viel ik tijdens het dansen. Gelukkig deden we hem twee keer en ging de tweede keer wel goed :p) Nu is het wachten op de callbacks morgen en dan rampapapaaaaammm weet ik of ik een rol heb! Als jullie allemaal even voor me kunnen duimen! ;)

Morgen beginnen de finals (laatste toetsen van het semester), dus heb ik een soort drie daagse toetsweek. Voor morgen hoef ik trouwens helemaal niks te leren :D
Ik heb IB Theatre en Choir, waarvoor ik geen toets heb, en off block. Dus dat is lekker ;)

YES ik ben er! Eindelijk! Ik heb er twee weken over gedaan deze blog af te maken, want ik had het super druk! Duuuus, dit was een super lang bericht, maar hopelijk nog leuk om te lezen ;)
xxxxx Anne in Amerika :)

PS: Iedereen die me brieven heeft gestuurd, nog heel erg bedankt! Love you all! Hope to write back soon! :)

Het woord Acorn (*eekhoorn*) in het Engels betekent eikel (de noot :p)!
Mega sandwich (we hebben hem in drieën gedeeld)
Colorado in all it's beauty
Jello :D
IB Theatre :)
Onze Christmasdog
After Halloween, Arvada is ready for Christmas!
Mijn pets :)

En mijn andere pet :)

2 opmerkingen:

 1. Na een half uur eindelijk bij de comments aangekomen xd
  Maar het was wel echt heel leuk om te lezen! En succes!!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps :$

  Was ooit begonnen met lezen en heb het nu pas afgemaakt :O
  Echt leuk om te lezen!! :D
  En helpvol is geen Nederlands woord, het is eerder handig (denk ik) :p en het is een rij en geen lijn :p

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen