Pagina's

maandag 2 maart 2015

Winterfest, Birthday & Snowmobiling

Heey allemaal!
Hoe is het daar? Jullie hebben allemaal lekker vakantie terwijl ik hier tijdens mijn tussenuur mijn blog zit te typen... Het leven is niet eerlijk :p
Het is natuurlijk weer een tijd geleden dat ik een berichtje geschreven heb, dus ik heb weer een hoop te vertellen!

Zaterdag de 24ste ben ik met Bruna en Zisa, voor Bruna's verjaardag, naar de mall geweest. Het was heel gezellig en ik heb ook best wel (veel te) veel gekocht!


Zondag heb ik niet zo veel gedaan en die week hadden we spirit week! Dan heeft elke dag een thema en verkleed je je naar dat thema. :)

Maandag was Comfy and Cozy Day. Dus toen had ik mijn jogging broek en een sweatshirt aan. Van mij mag het vaker comfy day zijn, want dat is echt comfy! :D

Dinsdag was Kentucky Derby Day. Dat is een soort paardenrace in Kentucky waar mensen zich heel fancy aankleden. Dus toen had ik een rood jurkje aan (die ik die zaterdag had gekocht). Daar kreeg ik super veel opmerkingen over! Iedereen vond het super leuk :)

Toen school bijna over was kreeg ik ineens een sms van Erica met de vraag wanneer ik naar huis ging. Dus ik smste terug dat dat 3 juni was (weten jullie dat ook weer ;) ) en toen vroeg ze of ik auditie wilde doen voor een toneelstuk. Ik snapte het natuurlijk niet helemaal, maar in de auto legde ze het verder uit. Het was voor een toneelstuk bij een theater in de buurt. Daar hadden ze een rol van een 17-jarig meisje waarvoor ik auditie mocht doen. Alleen ik zou die avond al auditie moeten doen... Dus de hele middag hebben Erica en ik aan mijn Anne Frank monoloog gewerkt en het een beetje aangepast, en verbeterd en toen heb ik 's avonds auditie gedaan. En ik kreeg een callback!!! :D YESS (Ik was dus door naar de tweede en laatste ronde). Die callback was de dag erna al, maar ik hoefde gelukkig niks uit mijn hoofd te leren.

Woensdag was Tourist Day. Dus toen had ik mijn Colorado T-shirt aan met een bloesje en een zonnebril in mijn haar. En toen heb ik de hele dag met een heel overdreven Nederlands accent gepraat. Dat was heel grappig!

Mijn Nederlandse toerist outfit! :)
En die avond had ik dus de callback voor dat toneelstuk. Dat was echt een leuke ervaring. Ik was veruit de jongste daar (ze casten meestal ouder in theater). We moesten een stuk uit het script 'lezen' met een aantal andere acteurs. Iedereen zat in het theater dus we zagen elkaar allemaal. Volgens Erica (die ook auditie deed) had ik het super goed gedaan! Ze zei dat ze heel trots op me was :) Ik heb uiteindelijk de rol niet gekregen, maar dat maakt me eigenlijk niet uit. Ik vond het al super leuk dat ik een callback had bij een professioneel theater en ik was ook we een beetje jong. Maar het was sowieso een hele leuke ervaring!

Donderdag moesten Juniors als volwassenen verkleed komen... Dat was best saai, want volwassenen zien er niet zo anders uit dan wij! Sophomores waren kleuters. Daar was ik echt jaloers op!

Vrijdag was Spirit Day en ik heb nu eindelijk(!!) een Lakewood High School T-shirt dus die had ik aan! :) Die dag hadden we ook een assembly en daar moest ik met Encore het Amerikaanse volkslied zingen. Dat was echt leuk! Ze hebben hier een heel mooi volkslied :)

Die zaterdag was de Winterfest Dance waar ik met Francesco heen ging (we hebben daar een hele boel anderen ontmoet). Het thema was "winter whites", dus ik had een wit jurkje aan. Het was echt super gezellig! Echt heel leuk!
Amerikaanse dances zijn trouwens wel anders dan onze schoolfeesten. Veel formeler. Iedereen ziet er netjes en op en top uit. Hier zou je NOOIT meisjes in shorts zien!

Niet vragen of hij mijn vriendje is hoor... Dat doet iedereen hier al, maar we zijn gewoon vrienden!
's Avonds toen we naar huis reden was er een enorme sneeuwstorm. Het was best gevaarlijk om te rijden... Erica zou ons bij de kerk (zo'n 100 meter van de school) oppikken. Ik wilde haar bellen toen ik zag dat het zo sneeuwde, maar Francesco had wel zin in een avontuur. Dus zijn we door de sneeuw (in mijn korte jurkje met sandaaltjes) naar de auto gerend. Erica moest ontzettend hard lachen toen ze ons zo zag rennen!

De volgende dag lag er veel sneeuw en hebben Erica en ik ontbeten bij Eggshell. Dat is een restaurant bij ons om de hoek waar je kunt ontbijten. Dat was heel lekker!

Dinsdag zijn Erica en ik servies gaan verven bij zo'n winkel waar ik de week ervoor ook al was geweest. Ik heb nog een beker gemaakt, dus nu heb ik twee mooie theebekers :)

Vrijdag 6 februari was mijn verjaardag! :D Dat was ook heel leuk! Mijn vriendin Makole had een armbandje voor me gekocht, echt lief! En ze hebben in choir en math happy birthday voor me gezongen! 's Avonds ben ik met Erica Italiaans gaan eten, wat echt lekker was. Er was daar een oude man die zong en daar hebben we ook mee gepraat. Hij vertelde dat hij op z'n 17e het leger in ging... Wow... Hij raadde mij aan om dat niet te doen, haha!
Ook iedereen in Nederland bedankt voor alle felicitaties, filmpjes en kaarten! Echt fijn dat jullie me niet vergeten, al ben ik nog zo ver weg :) <3

Zondag ben ik voor mijn verjaardag uit eten geweest met Erica, Shane, Christine, Sharon en Chloe. Dat was heel leuk! We waren bij een Braziliaans grill restaurant. Echt leuk! Je kon bij een buffet dingen als salade enzo halen en daarna kwamen ze langs met allemaal vlees en ananas op een spies. Als je dat dan lekker leek kon je dat nemen. Het was echt super lekker en heel gezellig! Ik heb ook een hele hoop cadeautjes gekregen. Armbandjes, haarband, kettingen, een plant (die niet veel verzorging nodig heeft, want daar ben ik heel slecht in haha) en nog meer leuke dingen :)Die vrijdag had ik vrij en heb ik met Bruna en Zisa een filmpje gemaakt op het liedje "Kids in America". Dat was heel leuk! Het was ook super lekker weer! Als je het filmpje nog niet gezien hebt, moet je hem echt even kijken: https://www.youtube.com/watch?v=ZUxps85YzFY
Die nacht bleef Bruna bij mij slapen en de volgende dag (valentijnsdag) zijn we met Sharon en een aantal andere exchange students naar Loveland geweest. Daar was een soort markt met ice sculptures. Die markt viel wel een beetje tegen, maar het was wel heel gezellig. 's Avonds zijn we (alweer haha) Italiaans gaan eten. En het was weer lekker ;)
Olaf!
De hele groep, mét warme chocomel ;)
Trouwens, nog een grappig verhaal. We zaten daar en Arturo had een lemonade besteld. Dus die kwam een serveerster brengen. Maar toen ze het glas neer zette brak het zo in tweeën! Precies door het midden! Toen lag de hele tafel vol met drinken. Ik heb er wel hard om gelachen en gelukkig vond Arturo het zelf ook grappig hahaha

Zondag was ik boodschappen gaan doen met Erica en toen ben ik in de grootste alcohol winkel die ik ooit gezien heb geweest! Echt enorm! Ik kon mijn ogen niet geloven zeg!
Als je daar niet dronken van word...
Erica en ik dachten die avond gezellig de Oscars te kijken, maar 's avonds kwamen we er achter dat die pas een week later waren!

Maandag was het Presidents' Day en had ik weer vrij :) Ik heb die dag (behalve musical theatre) niet veel gedaan, maar dat was ook wel weer eens lekker.

Dinsdag moest ik weer naar school, en 's avonds ben ik met Paul en Erica sushi gaan eten. Dat was erg lekker en gezellig! :)
Die avond heb ik aan Erica bewezen dat je ook mooie selfies kan maken (ze dacht dat die altijd lelijk waren, maar ik vond van niet, dus maakte ik er een van ons en die vond ze hartstikke leuk!)
Wat een selfietalent ben ik toch...
Dat weekend hadden we heel veel sneeuw en ik hoopte dan ook op een sneeuwdag voor maandag. Maar dat gebeurde natuurlijk niet en ik moest gewoon naar school :( Maar dat was ook wel leuk hoor! Ik had namelijk mijn eerste tennis practice en een choir concert!
Onze lieve Kamali in de sneeuw :)
Tennis is echt super leuk! Ik doe het nu een week (elke dag na school) en het bevalt heel goed! We hebben helaas nog niet echt kunnen spelen vanwege de sneeuw, maar in de school (in de aula en de gymzaal) hebben we conditioning en wat tennis gedaan. Het gaat best heel goed! Beter dan ik had  verwacht. Ik raak de bal tenminste haha ;) Een meisje vroeg me zelfs of dit wel echt de eerste keer was dat ik tenniste. Ja dus haha. Iedereen is super aardig en ik heb ook een aantal vriendinnen die ook tennis spelen :)
En we hebben dus ook de tennis baan sneeuw vrij moeten maken haha

Het concert maandag was ook leuk! Het ging niet helemaal geweldig, maar ook niet echt slecht. Het was in elk geval heel gezellig en volgens iedereen zag ik er super goed uit in mijn nieuwe choir jurk! :D
"Backstage" met Makole en Ines :)
Mijn Encore jurk :)
Donderdag ochtend werd ik wakker en zag ik dat ik een smsje van Paul had: "Sleep in! You got a snowday today" YESSSSSSS! Ze hadden hier al drie jaar geen snowday (vrije dag vanwege de sneeuw) gehad en nu hadden we er een! Die dag heb ik dus lekker helemaal niks gedaan (alleen even naar zangles geweest) en het was heerlijk ;)
Dat was allemaal in 1 nacht gevallen!
Vrijdag had ik wel weer school en tennis. Paul en Erica konden mij niet ophalen dus heb ik de bus genomen (dat had ik al 2 keer eerder gedaan). Ik moest eventjes op de bus wachten en het was koud dus ik had mijn capuchon op. Zo kwam ik dus ook de bus in lopen. Terwijl ik naar mijn geld zocht, vroeg de buschauffeur of het koud was, waarop ik direct yes zei. Het duurde even voordat ik mijn geld kon vinden (ik stond al met een dollar in mijn hand), dus toen gaf de chauffeur me zomaar een kaartje, met zo'n gebaar van ga maar zitten. Hij hoefde niet eens die dollar te hebben. Echt aardig! Volgens mij mocht hij me.
Na die bus moet ik altijd een half uur op de volgende bus wachten, en omdat het koud was besloot ik een wandelingetje naar Starbucks te maken en vergezeld met een kop warme koffie op de bus te wachten. Dat was een goed idee, want het was koud buiten (-10 ofzo)!
Toen kwam de tweede bus eindelijk en stapte ik in. Maar toen stapte ik dus 3 haltes te vroeg uit! Ik dacht dat ik al te ver was dus liep een stuk terug en toen realiseerde ik me dat ik er gewoon nog lang niet was... Dus toen moest ik alsnog lopen... Na 30 minuten wachten heb ik het grootste deel van de rit naar huis alsnog gelopen... Stupid me... ;)

Toen ik thuis kwam gingen Erica en ik vrijwel direct door naar het theater om een toneelstuk van een van haar beste vrienden te zien. We vonden het allebei niet zo heel leuk, maar het was wel leuk voor hem dat we er waren.

Zaterdag ochtend kwamen Shane en Christine (Erica was ziek dus kon helaas niet mee) me ophalen om naar Paul in de bergen te gaan (hij speelt daar een een toneelstuk, dus blijft er in het weekend het weekend slapen). Daar gingen we snowmobile-en! Dat was super leuk!! We kregen allemaal zo'n zwart overall aan om warm te blijven en snowboots en een helm. Toen gingen we op snowmobiles rijden. Dat zijn een soort squads (of vierwielige brommers) met ski's eronder in plaats van wielen. Je ging er met z'n tweeën op. Eentje reed en eentje zat achterop. Ik was met Paul. Ik mocht eigenlijk niet rijden, omdat ik nog geen rijbewijs heb, maar de gids liet me toch rijden op een stukje waar ze een soort baan hadden. Super leuk!! Ik ging echt heel snel! :D

Ready for takeoff? Three-two-one- OFF TO THE MOON!
We gingen dus met een gids die ons een toer door een super mooi gebied hoog in de bergen gaf (Paul en ik zijn nog bijna het verkeerde pad in gereden omdat we stopten om een selfie te nemen hahaha). Er was nog een andere familie uit Kansas met een meisje van mijn leeftijd, dus dat was ook leuk.
We hebben zo'n twee uur rond gereden en het was super gaaf!!! :D
Hier heb ik gereden! :D
Wat een uitzichten <3

Jaja,... Je word wel dik hier in de U.S. Dat strakke pakkie kan ik niet meer hebben...
Na de snowmobile tour gingen we naar Pauls theater en gingen Shane, Christine en ik wat eten. Toen gingen we naar de show, wat leuk was! Paul is echt een goeie acteur :D

's Avonds sliepen we allemaal in het huis waar Paul en de rest van de cast slaapt. Het is een heel groot huis van twee oude mensen. Hun hele familie komt daar altijd voor kerst en om vakantie te vieren, maar nu sliepen de acteurs van Pauls toneelstuk er dus. Ik sliep op de bank in een soort mini woonkamer (vol met sleepgoed en zelfs een tipi voor de kinderen). Het was best comfortabel, maar ik ben wel een aantal keer wakker geworden van mensen die langs liepen, het licht of de hond die me iets te leuk vond. Ze hadden een hond die heel erg op Kamali leek! Hele lieve hond. Hij hield er net als Kamali heel erg van om geaaid te worden!
Zijn naam was Gumbo, maar ik noemde hem steeds Bucket...
Met zo'n tweede Kamali voelde ik me natuurlijk wel snel thuis ;)

Vanochtend (zondag) zijn Shane, Christine en ik weer naar huis gereden en 's middags heb ik met Erica wat sportkleren gekocht en hebben we lekker Amerikaans gelucht. Het was een hamburgerrestaurant, maar dan eentje met echte hamburgers. Je weet wel, de gene die van vlees gemaakt zijn, haha! Het was heel lekker! Ik denk dat ik papa en mama daar maar naartoe mee neem als ze komen, want het is super Amerikaans en nog lekker ook!

Nu ga ik lekker once upon a time kijken, want dat begint eindelijk weer! Jullie zijn weer lekker bij gepraat over mijn leven hier in Amerika :) Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen!

Liefs, Anne

4 opmerkingen:

 1. Super leuk allemaal weer!!
  Het duurt echt niet zo lang meer tot dat je terugkomt :D Maar dat is ergens ook wel weer jammer.. :(
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk allemaal! En die jurk van encore is echt super mooi! <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een superleuke post! Die encore jurk is zoals Angela al zegt supermooi! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei de jurkjes zijn echt leuk haha, echt alles klinkt zo leuk! Have fun die laatste paar maandjes nog xoxo

  BeantwoordenVerwijderen